La Marxa cicloturista Pelegrí Pi arriba a la seva 28a edició

Més de 200 ciclistes van participar en la marxa de 97 quilòmetres durant la jornada de diumenge

Més de 200 ciclistes van participar el passat diumenge en la 28a edició de la Marxa cicloturista Pelegrí Pi, que porta celebrant-se des de l’any 1987. L’esdeveniment organitzat pel Club Ciclista Plana Lladó consta d’un recorregut total de 97 quilòmetres, 11 dels quals són de lliure elecció a causa de la dificultat del terreny.

 

 

La marxa s’iniciava a les 8 h del matí des de l’avinguda de les Teixidores, al costat del Pavelló Poliesportiu de la Riera Seca. El recorregut de la marxa travessava gran part de la nostra ciutat, entra a l’espai natural de Gallecs direcció Polinyà, posteriorment es van travessar els municipis de Castellar del Vallès, Sentmenat, Sant Llorenç Savall, Sant Feliu de Codines o Caldes de Montbui entre d’altres. El desnivell total de la marxa va ser de 1.795 metres.

 

 

L’arribada dels ciclistes va ser al migdia al mateix Pavelló Poliesportiu de la Riera Seca on van gaudir d’un aperitiu per a tots els participants, es va realitzar l’entrega de premis de la marxa i també es va fer un sorteig de material de ciclisme.

Edicions locals