548 veïns de Mollet han trobat feina el darrer any

A Mollet l'atur va augmentar el setembre en 53 persones, però segueix la tendència anual positiva

Mollet del Vallès es pot dir que segueix la tendència de Catalunya en relació a l'atur. Aquest mes de setembre la ciutat ha vist augmentat el nombre de persones sense feina (53 més), però ho fa en un percentatge (1,3%) exactament igual que el conjunt de Catalunya. El nombre de persones en atur registrades a les oficines de treball de Catalunya s'ha situat en 451.081, el que significa un augment de 5.641 persones (+1,3%) respecte del mes d'agost.


Això sí, aquest lleuger augment de l'atur el setembre, que deixa en 4.086 el total de persones inscrites a les oficines del Servei Català d'Ocupació (SOC), representa una millora en relació a la situació que teníem al mes de setembre del 2015. Ara fa un any el nombre de persones en situació d'atur era de 4.634. Es a dir, en els darrers 12 mesos un total de 548 veïns de Mollet han trobat feina.


A Catalunya la baixada és de 62.106 persones (-12,1%) en comparació amb el mes de setembre de l'any passat.
Cal indicar que si bé el petit augment de l'atur de setembre a Mollet és similar al català no es pot dir el mateix en relació a la comarca del Vallès Oriental. En el conjunt comarcal, el setembre l'atur s'ha reduït en 14 persones.


Segons informa UGT del Vallès Oriental el nombre de persones en situació d'atur registrades a les oficines del SOC del Vallès Oriental d'aquest més se situa en 26.016 persones. Aquesta xifra representa un descens d'un 0,05% respecte al mes anterior, i un descens d'un 12,15% respecte al mateix període de l'any anterior.


Els municipis amb un increment més de l'atur són: Mollet del Vallès 53, Granollers 36 i La Llagosta 27; els municipis amb un major descens són La Garriga - 37 Cardedeu - 26.

Edicions locals