Festa de la Solidaritat dedicada als refugiats

El Parc de les Pruneres va acollir diumenge una nova edició de la Festa de la Solidaritat que per primera vegada canvia la seva ubicació

Diumenge el Parc de les Pruneres va acollir, per primera vegada, una nova edició de la Festa de la Solidaritat enguany dedicada a les persones refugiades. Tot i que la Festa es va inaugurar divendres amb una conferència i una exposició fotogràfica sobre l’acollida i integració de les persones refugiades a Catalunya, diumenge va ser la jornada amb més activitats.

 

 

Durant tot el matí van tenir lloc diversos actes i activitats dedicats a tota la família com ara un espectacle de titelles, un espectacle de hip hop, danses orientals i diversos tallers que es feien a les parades de les diverses associacions participants. L’objectiu d’aquest conjunt d’activitats era sensibilitzar la població de Mollet sobre la crisi de les persones refugiades que fugen de la guerra.

 

 

Aquesta festa se celebra anualment i té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania en temes i qüestions relacionades amb la cooperació i la solidaritat. En l’edició d’enguany hi han participat i col·laborat una vintena d’entitats de la ciutat amb el suport de les institucions públiques.

Edicions locals