Mollet potenciarà la música clàssica i el jazz

L'Ajuntament i el Conservatori d'Amsterdam signen un acord per impulsar noves edicions del Sona Mollet

L'Ajuntament de Mollet del Vallès i el Conservatori d'Amsterdam van signar dissabte un conveni per seguir col·laborant en les futures edicions del Sona Mollet i, en general, amb l'objectiu de potenciar l'interès per la música i l'oferta musical a Mollet del Vallès, especialment la clàssica i el jazz.

El dissabte, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el cap del Departament de Piano del Conservatori d'Amsterdam, David Kuiken, va formalitzar la col·laboració iniciada amb motiu del Sona Mollet 1r Festival Internacional de Música Memorial Anna Villaescusa Rebull.

Josep Monràs va agrair al Conservatori d'Amsterdam aquest compromís tot recordant que "la passió per la música que ens va deixar l'Anna no només la volem mantenir, sinó que la volem potenciar, i sens dubte, aquest acord amb un dels conservatoris més importants del món, ens ajudarà a fer-ho". Monràs va afegir que "d'aquesta manera mantenim aquest compromís de potenciar les arts a la ciutat i de facilitar el camí de les joves promeses, en aquest cas del món de la música", un compromís "del que mai hem defugit i al que estem obligats com a responsables de l'administració pública".

Per la seva banda, David Kuiken, va dir que "és un orgull per nosaltres arribar a aquest acord que ens permet seguir potenciant la nostra passió, que és la música" alhora que va voler felicitar "a l'Ajuntament de Mollet per anar contra corrent i seguir apostant per la música i la cultura en general en una època en què la crisi ha perjudicat arreu d'Europa la inversió pública en les arts".

Abans de la signatura de l'acord, l'Ajuntament de Mollet va oferir una recepció institucional a la delegació del Conservatori d'Amsterdam a la que també van assistir els pares de l'Anna, Marià Villaescusa i Núria Rebull.

Edicions locals