Solidaris amb el Banc d'Aliments

L'Associació de gent gran d'Amics de l'Art ha fet entrega dels 1000 euros recaptats en el seu darrer espectacle.

L'Associació de gent gran d'Amics de l'Art ha fet entrega dels diners recaptats en el seu darrer espectacle, en aquest cas a càrrec del seu Grup de Playback, a la Taula de Coordinació d'Entitats per la Inclusió Social de Mollet. L'import de les aportacions per l'entrada de l'espectacle del Grup de Playback que es va fer el passat 22 de setembre i per la Fila 0 ha estat de prop de 1000 euros que aniran adreçats íntegrament als tres Bancs d'Aliments que formen part de la Taula.

A l'acte d'entrega, que s'ha fet a l'Ajuntament, hi ha assistit la regidora de Serveis Socials, AnaMaría Díaz, el president de l'Associació Jaume Salmerón així com representants de Càrites, Creu Roja i de l'Obra Social de l'Església Evangèlica del Bon Pastor.

Durant l'acte d'entrega, AnaMaría Díaz, ha agraït a l'Associació "Els quatre anys que porten treballant desinteressadament per als més necessitats destinant els diners que recapten als nostres Bancs d'Aliments dels quals el dia d'avui, malauradament, encara en depenen unes tres mil famílies de Mollet". La regidora de Serveis Socials també ha volgut agrair la tasca que fan les entitats que formen part de la Taula de Coordinació "i a totes aquelles associacions i particulars de la ciutat que sempre tenen un gest solidari cap als més desfavorits".

Per la seva banda, Jaume Salmerón s'ha compromès a seguir amb aquesta iniciativa tot agraint "a l'Ajuntament i, especialment als equips de Gent Gran i de Serveis Socials, les facilitats que ens donen cada any per tirar-la endavant, ja que sense el seu suport difícilment podríem organitzar aquests espectacles solidaris".

A l'acte també hi ha assistit representants dels Bans d'Aliments de la Creu Roja Mollet – Baix Vallès, de Càrites Parroquial i de l'Obra Social de l'Església Evangèlica del Bon Pastor que han agraït la donació a l'Associació de gent gran d'Amics de l'Art.

Edicions locals