Un de cada tres càncers de mama són detectats precoçment

25 dels 75 casos detectats ho van ser gràcies al Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama.

El número de dones diagnosticades amb càncer de mama durant l’any 2015 a l’Hospital de Mollet va ser de 75, de les quals 25 van ser diagnosticades des del Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama.

L’objectiu del Programa de Detecció Precoç del Càncer de Mama és reduir la mortalitat per càncer de mama i millorar la qualitat de vida de les dones. L’Hospital de Mollet participa d’aquest programa des de l’any 2002.

Amb motiu de la celebració del Dia mundial del Càncer de Mama, aquest dimecres, l’Hospital de Mollet va acollir durant tot el matí una taula informativa de l’entitat Mollet Contra el Càncer.

La Unitat de Patologia Mamària (UPM) de l’Hospital de Mollet dóna resposta a un problema sanitari important, com és el càncer de mama, encara que amb una supervivència molt elevada, amb un 80% de les dones afectades que es curen al cap de cinc anys.

L’objectiu de la UPM és augmentar l’eficàcia assistencial, afavorint el diagnòstic ràpid, el tractament efectiu i la sistematització del seguiment de la malaltia, sota un enfocament global de la mateixa.

Edicions locals