Dos ballarins d'una escola de Mollet, Campions del Món de Ball 10

Ruben Viciana i Eva Moya es varen proclamar a Boston els Campions del Món de Ball Esportiu en la modalitat de 10 balls, un esport reconegut pel COI

El passat 8 d'octubre la parella formada per Ruben Viciana i Eva Moya es varen proclamar a Boston els Campions del Món de Ball Esportiu en la modalitat de 10 balls, un esport reconegut pel COI. Els dos ballarins, que entrenen tres hores diàries a l'Escola de Ball Dandi, de Mollet, varen participar en la cita amb els seus entrenadors l'Isaac Rovira i la Desirée Martín.
El ball esportiu és un esport que té el seu origen en els balls de saló de tota la vida i consta de dues modalitats: estàndard i llatí. La modalitat estàndard inclou 5 balls: Vals anglès, Tango, Vals vienès, Slow Fox i Quickstep i la modalitat llatina, per la seva banda, altres 5: Samba, cha-cha-cha, Rumba, Pasdoble i Jive.
A l'Escola de Ball Dandi, ens explica la Desirée, el ball esportiu forma part de la seva oferta. D'ençà que varen obrir portes el 2001, ofereixen classes de ball per tots els nivells, des dels principiants als professionals, i en totes les especialitats ballables: salesa, hip-hop, zumba, sevillanes...
No tothom pot ser campió del món de ball esportiu, però qui no balla bé és per què no vol. A l'Escola de Ball Dandi són especialistes a ensenyar tot el que cal per bellugar-se amb desimboltura.

Edicions locals