Can Magarola, Can Prat i la Farinera diagnosticats

Presenten als empresaris la diagnosi sobre les necessitats dels polígons amb l'objectiu de millorar-los i atreure noves empreses.

L'Ajuntament va presentar dimarts als empresaris dels Polígons d'Activitat Econòmica (PAE) de Mollet del Vallès el resum de la diagnosi que han fet, a través d'enquestes i entrevistes, sobre l'actual situació de Can Magarola, Can Prat i la Farinera, amb l'objectiu de millorar aquests polígons, consolidar la seva activitat, atraure noves empreses i definir el pla d'acció a desenvolupar en els anys vinents.

El Pla de millora dels PAE de Mollet comporta un seguit de compromisos i accions per a la millora de les infraestructures i els serveis que la ciutat ofereix a les empreses perquè desenvolupin la seva activitat productiva.

Una de les fases d'aquest programa inclou la realització d'entrevistes a empresaris dels PAE, a propietaris, als agents socials, a diferents entitats de la ciutat, a tècnics municipals i, en general, a qualsevol persona interessada amb el desenvolupament econòmic i social de Mollet.

Així, l'objectiu de les entrevistes exploratòries, s'ha centrat a detectar les necessitats en serveis i infraestructures dels PAE per la seva transformació i millora amb el propòsit que sigui un lloc atractiu per establir-se, identificar els atractius de Mollet com a ciutat de negocis i identificar també voluntaris i oportunitats de cooperació i associacionisme empresarials.

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Mireia Dionisio, "el govern municipal té clar que els polígons s'han d'integrar a la ciutat per tal de fer-los més dinàmics i atractius" i, òbviament, "aquesta és una feina transversal en la qual l'opinió de les persones directament afectades, com en el cas d'avui són els empresaris, és fonamental".

Dionisio ha afegit que de la trobada d'avui, en la que s'ha presentat aquesta diagnosi, "es posaran en comú un seguit de propostes d'acció de millora i l'Ajuntament estudiarà la seva viabilitat econòmica i tècnica que posteriorment es tornarà a debatre". L'Ajuntament calcula que el procés culminarà el pròxim mes de març.

Aquest procés, que es va iniciar el passat 14 de juny, és el primer que l'Ajuntament posa en marxa fruit del Pla d'Acció Municipal (PAM) poc després de concloure la tasca de recollida de propostes ciutadanes per l'actual mandat municipal.

Edicions locals