El Mollet HC aconsegueix una victòria fàcil gràcies a la seva gran efectivitat a porteria

El Mollet s'enfrontava a un rival directe de la taula de classificació, per la qual cosa es pronosticava un partit intens al Riera Seca.

Durant els 6 primers minuts, el partit va ser una declaració d'intencions de tots dos equips intentant dominar el ritme del partit. El Mollet, recuperant sensacions de la temporada passada i aplicant la filosofia de joc de Paco Gonzàlez, va demostrar la seva gran capacitat de defensa, robatori i contraatacs, això sumat a una gran efectivitat davant de porteria va fer que Oscar Promio aconseguís l'1-0 als 6 minuts del joc.

 

 

Ramon Altayo, en una preciosa jugada personal, xuta a porteria, on el porter buida, però el rebot és caçat per Nil Soler i s'aconsegueix el 2-0. El Castellar no aconsegueix desfer-se de la pressió del Mollet i els locals encadenen oportunitats contínuament. A 6 minuts del final de la primera part Oscar Promio roba enmig del camp i solament davant el porter aconsegueix el 3-0, amb el qual acaba la primera part.

 

 

L'inici de la segona part obligava al Castellar a pujar el seu nivell de joc un esglaó més per tornar-se a ficar en el partit, però novament el Mollet copeja el contrincant aconseguint, de falta, el 4-0 de la mà de Rafa Triillo, al primer minut de l'inici de la segona part.

 

 

El Castellar disposa d'una oportunitat de reduir distàncies pel càstig d'una falta directa, que és parada pel porter local Leo Conde, però 8 minuts després Marcel, el capità del Castellar amb un fort xut creuat aconsegueix reduir distàncies 4-1. Però el Mollet no estava disposat a deixar creure al Castellar en la remuntada i Marc Gonzalez aconsegueix el 5-1 de falta directa al cap de 10 minuts. Poca estona després, Rafa Trillo de fort xut creuat aconsegueix el 6-1.

 

 

El Castellar sota els braços donant per perdut el partit i veient l'eficàcia del Mollet, el seu capità va tornar a marcar 6-2 (min 10) i novament el Mollet replicava immediatament amb el 7-2 de Jordi Baliarda, Oscar Promio aconseguia dos gols seguits deixant el marcador en un 9-2 a 3 minuts de la finalització. Marcel per als visitants reduïa distàncies deixant el marcador en el definitiu 9-3.

 

 

El Mollet va ser superior, sumat a la seva gran defensa i la seva eficàcia davant la porteria va fer que el  partit no perillés en cap moment. La següent jornada s'enfronta al Cambrils, últim qualificat de la lliga.

 

Edicions locals