Un alumne de l’escola Sant Gervasi, Premi Extraordinari de Batxillerat

Sígrid Verónica de los Santos del Pozo va rebre aquest dilluns el premi de mà del president de la Generalitat, Carles Puigdemont

Sígrid Verónica de losSantos del Pozo, de l'escola Sant Gervasi, de Mollet va rebre aquest dilluns a la tarda de mà del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, un dels 55 Premis Extraordinaris de Batxillerat del curs 2015-2016. D'aquest només 3 són de la comarca del Vallès Oriental.


Els Premis són un reconeixement oficial a l'excel·lència dels estudiants que van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de Catalunya. Els alumnes guardonats han dut a terme unes proves comunes realitzades el passat 28 de juny en diferents centres educatius d'arreu del país.


El lliurament es va fer en un acte oficial al Palau de la Generalitat. Els guanyadors queden exempts de les taxes universitàries durant el primer curs i obtindran plaça gratuïta el curs vinent a l'Escola Oficial d'Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència. I podran optar al Premi Nacional de Batxillerat que atorga el Ministeri d'Educació entre alumnes de tot l'estat.

Edicions locals