Nou local social i oficines per la Molletense

L'alcalde de Mollet del Vallès Josep Monràs va fer l'entrega simbòlica de les claus de les noves instal•lacions al seu president Kiko Montoya

Aquest dimarts, l'alcalde de Mollet del Vallès i responsable de l'àrea d'Esports, Josep Monràs, va fer l'entrega simbòlica de les claus de les noves instal·lacions de la Unió DeportivaMolletense al seu president KikoMontoya. L'espai, que és multifuncional, consta de local social, oficines per la junta directiva i un espai per xerrades tècniques on també es podran projectar imatges.

Per al president de l'entitat, KikoMontoya, aquest nou espai, situat al mateix Camp Municipal de Futbol de la Zona Sud, "donarà la imatge que correspon al nostre club". Montoya també ha volgut "agrair a l'Ajuntament l'esforç que ha fet, ja que el local, al marge de millorar les instal·lacions del club, també ens servirà per a la formació dels nostres jugadors".

Per la seva banda, per Josep Monràs, "el creixement de l'entitat feia necessària una inversió que és fruit del compliment de la paraula donada per l'Ajuntament". Monràs també ha volgut anunciar que "les inversions de millora al conjunt dels equipaments municipals se seguiran fent en funció de les necessitats, i aquest era el cas".

En referència a l'any vinent, quan Mollet serà Ciutat Europea de l'Esport, Josep Monràs ha reiterat que "la base pressupostària que dedicarem a aquest reconeixement internacional anirà destinada principalment a les activitats esportives", tot i que "això no impedeix que també seguirem aportant recursos per millorar les nostres instal·lacions".

Edicions locals