Ferreteria Rivoli, venda, manteniment i reparacions

Avinguda Rivoli, 42 Tel. 93 570 15 45

Ferreteries n'hi ha moltes i de tota mena, però no totes ofereixen, al costat d'un bon estoc de productes d'electricitat, bricolatge o llauneria, un bon assessorament i la possibilitat de contractar un professional per fer una reparació. La ferreteria Rivoli, de l'Avinguda Rivoli, 42, n'és una d'elles.

La Ferreteria Rivoli, oberta des de fa 17 anys, és ja un referent al barri, però des de fa 5 anys quan va agafar-ne les regnes en Borja Rozas, el seu actual propietari, va agafar un nou impuls gràcies als serveis que ofereix que van des de simples reparacions de particulars a serveis de manteniment per comunitats. La ferreteria Rivoli treballa estretament amb molts administradors de finques per garantir el bon estat de molts edificis de la ciutat.

El propietari de la Ferreteria Rivoli, que té una àmplia experiència en reparacions de tota mena, explica que va agafar el negoci per poder tenir sempre al seu abast un bon estoc de productes per treballar i per poder oferir als clients els millors preus. "Nosaltres no som cadena i per tant podem triar els millors productes als preus més ajustats sense imposicions", ens explica Borja.


Ara mateix, un dels productes que més li demanden són tota classe de llums de leds. La gent vol estalviar en consum elèctric, però al mateix temps no volen perdre ni qualitat de llum ni fer sacrificis estètics...A ferreteria Rivoli tenen les millors solucions a mida...i si cal fan totes les instal·lacions necessàries.

Edicions locals