Una oficina de Benestar i Família més digne

L'alcalde ofereix a la Generalitat que reubiqui l'actual oficina a les dependències municipals

Mollet vol tenir una oficina de Benestar Social i Família més digna. Per aquest motiu l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, assumint una queixa de molt veïns sobre aquestes instal·lacions de la Generalitat ha ofert a la conselleria de Treball, Afers Socials i Família les dependències municipals per reubicar l'oficina ubicada al Casal Cultural.

Des de fa uns anys, l'oficina de Benestar i Família de la Generalitat és al Casal Cultural. L'Ajuntament de Mollet ha rebut diverses queixes de veïns i entitats de la ciutat perquè s'ha fet petita i incòmoda per l'increment de peticions provocat per la crisi econòmica.

L'Ajuntament de Mollet ha rebut nombroses queixes d'entitats, com l'Associació de Famílies Nombroses de Mollet, i de veïns de la ciutat. Per una banda, es queixen que quan tenen o volen demanar cita s'han d'esperar drets al carrer suportant les inclemències meteorològiques fins que els toca el torn. Per l'altra, denuncien que hi ha una manca d'intimitat. Algunes de les persones que hi van ho fan empeses per la greu situació econòmica que pateixen i els desagrada haver d'esperar al carrer, on perden l'anonimat.

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha demanat a la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, que ho resolgui al més aviat possible perquè aviat començarà l'hivern i la situació es farà més incòmode pels afectats.

Edicions locals