Tot a punt per la XXIV Diada

El diumenge els Castellers de Mollet actuen amb els Castellers del Riberal i els Castellers de Cornellà

Els Castellers de Mollet ja ho tenen tot a punt per la seva XXIV Diada que tindrà lloc aquest cap de setmana. La darrera Diada abans de la del 2017, on la colla molletana celebrarà els seus 25 anys de trajectòria.


La Diada del 2016 s'encetarà el dissabte amb activitats per la quitxalla. Al matí (11.30 h) s'ha programat una gimcana pels més menuts i a la tarda hi haurà xocolatada i animació familiar amb la companyia "La Belluga". Tot això servirà per escalfar motors de cara a l'actuació de vigília que tindrà com a protagonistes als Manyacs de Parets i als Castellers de Montcada i Reixac al costat dels verds clarets (18.45 h). La jornada de vigília finalitzarà el vespre amb un concert de Gralles protagonitzat per "La canya borda".


El diumenge arriba el gran dia i per aquest motiu, a partir de les 8 del matí s'organitzaran matinades per tot el poble. Unes matinades, cal recordar, a cop de gralla. Cap al migdia arribarà l'hora de la veritat. A les 11.45 h es farà la tradicional foto de família a les escales de la plaça Prat de la Riba, s'alçarà un pilar i es farà el nomenament del Casteller d'Honor.


Posteriorment, les 12 del migdia, es farà l'actuació castellera a la mateixa plaça. Aquesta comptarà amb els Castellers del Riberal, que procedeixen de Bao, a la Catalunya Nord i amb els Castellers de Cornellà, la primera colla creada al Baix Llobregat i que en la seva trajectòria castellera té haver carregat i descarregat diversos castells de 7. La colla local tancarà la seva Diada. Cal recordar que al llarg d'aquesta temporada els Castellers de Mollet han alçat diversos castells de sis com el tres de sis o el cinc de sis amb agulla.
Al llarg d'aquesta passada setmana la colla molletana ha realitzat diversos assajos especials, el darrer dels quals és avui divendres i que estarà amenitzat pel DJ Light Riders.

Edicions locals