XXIV Diada Castellera amb majúscules

Els castellers de Mollet han aconseguit descarregar un 4 de 7 després de tres anys

Els Castellers de Mollet han aconseguit descarregar un 4 de 7 després de tres anys sense fer-ho en la XXIV Diada Castellera. A part d'aquesta fita, avui també han aconseguit descarregar un vano de 5 a la ronda de pilars, des del 2003 que no en descarregaven un.

 


En aquesta XXIV Diada Castellera, que ha durat tot el cap de setmana, ha comptat amb la participació de diverses colles, i també la celebració de diverses activitats per a tots els públics.

 


Dissabte va tenir lloc l'actuació de vigília de la diada. Hi van participar els Manyacs de Parets, els Castellers de Montcada i la Colla Castellera de Mollet. Això després de la xocolatada i la gimcana que s'havia dut a terme dissabte al matí.

 


Diumenge ha tingut lloc l'espectacle més esperat. La jornada ha començat a les 8 h del matí amb matinades pel poble per animar la gent a sortir a veure les actuacions. Posteriorment els Castellers de Mollet s'han fet la foto de família i ha tingut lloc el nomenament del Casteller d'honor i, finalment, ha arribat el moment més esperat.

 


Els Castellers de Mollet, juntament amb els Castellers de Cornellà i els del Riberal (Catalunya Nord), han protagonitzat una apassionant jornada que ha superat totes les expectatives. Segons ha publicat la Colla Castellera de Mollet al seu compte de Facebook: Avui "han fet la seva millor actuació des del 2005", "feia 3 anys que no descarregàvem un 4 de 7" i "feia 11 anys que no descarregàvem un vano de 5".

Edicions locals