Un partit ple de sensacions contra el Cambrils (7-7)

El Mollet HC s’enfrontava contra l'últim classificat de la lliga, que solament fins al dia d'avui havia arrencat un empat.

El partit va ser una successió de sensacions, els primers deu minuts el Mollet arrasava en joc creant oportunitats i només el porter rival va impedir que aquests deu minuts no tingués, l'equip local, una golejada en contra. El Cambrils no creava perill, però en dues boles innocents penjades a l'àrea, s'avançava amb un 2-0 en el marcador.

 


Això creava dubtes en el Mollet, que de sobte es trobava amb un marcador advers amb un porter, Leo Conde, amb poc encert en les dues intervencions. Era molt poca feina pel Cambrils i molt treball, sense res a canvi, el del Mollet. Altayo en una jugada característica seva, apareixent des de darrere de la porteria, reduïa distàncies fins a aconseguir el 2-1. Els pocs atacs del Cambrils eren perillosos per la falta de confiança del porter del Mollet.

 


En dos minuts tornaven els locals a ampliar el seu avantatge a un 4-1, Paco Gonzalez va demanar un temps mort intentant canviar la dinàmica del partit que començava a ser molt perillosa. Nil Soler reduïa distàncies mancant 3 minuts 4-2, però una nova arribada del Cambrils deixava el marcador en un 5-2. Molt devia canviar la dinàmica per donar-li la volta al marcador en la segona part.

 


La segona part va començar amb una pressió extrema del Mollet intentant robar boles i accelerar el joc. D'aquesta manera en un xut exterior de l'equip local arribava el 6-2, quedava 20 minuts al davant per intentar canviar aquesta dinàmica. Quan quedaven 13 minuts, es va produir un llançament important en el partit, la lesió del jugador del Mollet Nil Soler, per la qual cosa el Mollet es quedava sense canvis i amb una distància que semblava insalvable.

 


Però són aquestes situacions on s'aconsegueix l'èpica en els equips i deixant-se la pell en el camp, l'equip va començar a reduir distàncies. Rafa Trillo per partida doble deixava el marcador en un 6-4. El vendaval de joc del Mollet donava esperances a la remuntada, es notava en l'ambient local on els jugadors locals i el propi publico estrenyia per impedir la remuntada. Va arribar el 6-5 d'Oscar Promio a conseqüència d'una falta directa.

 


Semblava possible la remuntada i l'equip local no sàvia com parar al Mollet, quedaven 6 minuts. Oscar Promio per partida doble avançava als del Mollet en 1 minut 6-7, la remuntada ja s'havia aconseguit, es tractava d'intentar aguantar l'embranzida de ràbia dels locals durant els 3 minuts que quedaven. I va estar a punt d'aconseguir-se la proesa, però mancant 1 minut el Mollet va ser castigat amb Falta Directa que va aconseguir materialitzar el Cambrils deixant el marcador en el resultat final 7-7.

 


Partit de sensacions oposades, superioritat, impotència, resignació i superació.

 

Edicions locals