Sergi Selvas guanyador del MolletArt'16

El projecte guanyador és un vídeo documental que recull testimonis de la lluita per l'habitatge

El passat dimarts 25 d'octubre, es va reunir al Museu Abelló el jurat del certamen MolletArt'16 per escollir guanyador entre tots els artistes que s'han presentat a l'edició d'enguany.

D'entre tots els artistes presentats a les diferent modalitat de MolletArt'16, el jurat ha escollit Sergi Selvas, per la innovació i qualitat de la seva obra, la coherència i la feina que hi ha al darrere de tot el seu conjunt expositiu i per la seva trajectòria artística. El certamen estableix que el guanyador haurà de produir una mostra individual que serà exposada al Museu Abelló, tot coincidint amb la pròxima edició d'aquest certamen per a joves creadors.

El projecte que Sergi Selvas (Manresa, 1985) exposa a MolletArt'16 porta per títol Strike here i és un vídeo documental que recull testimonis de la lluita per l'habitatge arreu del món durant l'últim segle. El treball cerca una visió àmplia del concepte d'habitatge i del seu valor social, polític i econòmic al llarg del segle XX i XXI a diversos països.

L'obra de tots els finalistes que s'han presentat a MolletArt'16 es pot visitar fins al pròxim 13 de novembre al Museu Abelló.

Edicions locals