Obres de modernització a l'Estació de Mollet-Sant Fost

Les obres comprendran la substitució dels desviaments o canvis d'agulla existents per uns altres de majors prestacions en les estacions.

La gestora d'Infraestructures del Ministerio de Fomento, Adif ha adjudicat un contracte per a la modernització d'instal·lacions ferroviàries en cinc estacions de Catalunya, en el marc de les actuacions de millora que es duen a terme a la xarxa d'ample convencional. Entre elles la de Mollet-Sant Fost.


Les obres comprendran la substitució dels desviaments o canvis d'agulla existents per uns altres de majors prestacions en les estacions.
A més, es realitzaran operacions en sistemes d'electrificació i en les instal·lacions de seguretat i comunicacions, consistents en el muntatge d'equips i connexions per adaptar-se a les noves instal·lacions, entre altres treballs.

Adif programarà l'execució d'aquestes obres, que tenen una durada de 6 mesos, amb l'objectiu de reduir les afectacions al servei de viatgers.

El contracte ha estat adjudicat a Tecsa Empresa Constructora per un import de 842.651,3 euros (IVA inclòs), al que s'ha d'afegir una partida de 792.784,9 euros (sense IVA) en concepte dels subministraments i serveis aportats directament per Adif.

Al marge de l'estació de Mollet-Sant Fost, les obres afectaran les de Malgrat de Mar i Calella (Barcelona), i Ascó i Flix (Tarragona).

Edicions locals