Mollet tindrà aviat un parc infantil adaptat per persones amb discapacitat

El mes de desembre està previst que comencin les obres i s'ubicarà a la zona de les Pruneres

Molt aviat Mollet del Vallès tindrà el seu primer parc infantil adaptat per persones amb mobilitat reduïda o amb alguna discapacitat. El mes de desembre està previst que comencin les obres, segons va explicar la primera tinent d'alcalde, Mireia Dionisio, en resposta a una pregunta del Grup Municipal de Ciutadans.


Segons va indicar la regidora, ja s'ha aprovat el plec de clàusules i està previst que en unes dues setmanes surtin a licitació la realització de les obres. D'entrada, expliquen fonts municipals, encara no se sap el punt exacte on s'instal·larà aquest nou parc, però previsiblement serà a la zona de Les Pruneres.


La posada en marxa d'aquest parc infantil, respon a la decisió adoptada per unanimitat en el darrer ple d'octubre del 2015. Tots els grups municipals varen donar suport a aquesta proposta del grup municipal de Ciutadans sobre la creació d'un parc infantil adaptat a persones amb discapacitat o amb mobilitat reduïda a la ciutat.


La regidora de Ciutadans Elena Cisneros, que fa un any va defensar la proposta davant del ple, va encarregar-se el ple del passat dia 27 d'octubre de preguntar sobre les previsions que tenia el govern de fer efectiu aquesta proposta aprovada pel ple municipal.

Edicions locals