Manels Fusteria, varietat i qualitat en treballs en fusta

c. Lluis Duran, 115 Tel. 93 579 11 91

Fusteria Manels és una fusteria i ebenisteria que ofereix als molletans una gran varietat de treballs: mobles de cuina, de bany, portes blindades, portes d'interior, parquets flotant, armaris encastats i tot el relacionat amb el món de la fusta. Fan reformes integrals, però també treballen en tota mena de petites reparacions.
Fusteria Manels va ser posada en marxa l'any 1992 pel tiet de l'actual propietari i des d'aleshores s'han mantingut en la mateixa línia de feines a mida i ben fetes. Avui, al capdavant del negoci ja hi ha una nova generació, però segueixen garantint treballs de fusteria i ebenisteria ben realitzats.
Fusteria Manels no treballa amb mobles prefabricats sinó que compta amb el seu propi taller amb la finalitat de poder oferir un producte de bona qualitat a la mida de les necessitats del client, sigui aquest un moble de cuina, un armari encastat, unes finestres o una tanca de balcó.
Com a especialistes en treballs de fusteria a mida ofereixen als clients un servei integral pels seus treballs que comença en la pressa de mides i que no finalitza fins que aconsegueixen la seva plena satisfacció.

Edicions locals