Un molletà terroritza als nord-americans

Xavier Rull va dirigir un microcurt estrenat a la nit de Halloween pel canal especialitzat Crypt TV

El passat 31 d'Octubre amb motiu de la celebració d'Halloween, el canal nord-americana de terror Crypt TV fundat pel director i productor Eli Roth va estrenar a les vuit de la nit (hora de Los Angeles) des de la seva plataforma de Facebook el microcurt Blood Bonding dirigit pel director de Mollet Xavier Rull i coproduït al costat de Crypt TV per la productora espanyola Noctambule Cinema.
En tan sols 2 hores penjat a la plataforma oficial del canal, el curtmetratge va obtenir més de 10.000 visionats. En dies posteriors aquestes varen arribar als 80.000.

És la primera vegada que el canal nord-americà produeix fora d'Estats Units i en aquest cas va decidir encarregar la realització d'aquesta breu peça de terror low budget al molletà Xavier Rull (Grieta en la Oscuridad) que al costat del seu equip ha realitzat un microcurt de terror visceral amb persecucions, violència i efectes especials de la vella escola que ret homenatge al millor cinema de terror dels setanta i vuitanta.

El curtmetratge està protagonitzat per Anna Gonzalvo (Vulcania) i Daniel Horvath (Projecte Lázaro). Maria Rocher, la guionista habitual de Rull, està a càrrec del guió al costat del mateix director i al periodista de gènere Howard Gorman.


Els impactants efectes especials són obra de Mónica Murguía (Fist of Jesus) i en la postproducció han comptat amb un equip de luxe encapçalat pel muntador José Luis Romeu (Els Cronocrímenes i Grand Piano).

Edicions locals