Mollet i Barcelona es comunicaran amb una línia de bus exprés

La línia es caracteritzen per l'alta freqüència dels viatges i per vehicles de grans

Mollet del Vallès i Barcelona milloraran les seves comunicacions abans que finalitzi el 2018. Serà en el moment que el Departament de Territori i Sostenibilitat posi en marxa una línia d'autobús exprés.cat entre les dues ciutats. La línia Mollet Barcelona, serà la cinquena que funcionarà al Vallès Oriental, i és una de les 12 que queden pendents per completar la xarxa prevista per la Generalitat. N'hi havia 42 programades i des de l'octubre del 2012, segons ha explicat el Conseller Rull, ja se n'han posat en marxa 30.


Les línies Bus exprés.cat es caracteritzen per la seva alta freqüència i per l'ús de vehicles moderns i accessibles. Els vehicles disposen de premsa gratuïta i Wi-Fi a bord, són 100% accessibles i estan integrats sota una mateixa imatge corporativa, que dóna visibilitat al servei i facilita als usuaris la seva ràpida identificació. Del total de vehicles que formen part de les línies d'altes prestacions, 140 busos tenen la imatge de l'exprés.cat.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, feia aquest anunci divendres passat en el marc de la posada en servei de la quarta línia de bus exprés.cat que, des d'aquest dilluns, comunica Barcelona amb Alella i Vallromanes.

Les altres tres línies del Vallès Oriental són la de Caldes a Barcelona, la de Mataró-Granollers-Sabadell i la de Bigues i Riells, Santa Eulàlia, Lliçà d'Amunt i Parets amb Barcelona.

Edicions locals