Stop als cotxes a Gallecs

La policia de Mollet posa en marxa una campanya per fer complir la prohibició d'accedir amb vehicles de motor a l'Espai Natural

Aquest diumenge la policia municipal de Mollet va posar en marxa la campanya de control per evitar l'entrada de vehicles de motor a l'Espai Natural de Gallecs.

Des del passat mes de març, no es pot circular per Gallecs en vehicles de motor excepte en els casos de les persones que hi viuen i treballen.

Els municipis implicats a l'Espai de Gallecs, els Agents Rurals, els Mossos d'Esquadra i les Policies Locals varen acordar fa uns mesos que denunciarien a tots aquells que incomplissin aquesta prohibició.

La prohibició, tanmateix, va ser aprovada per tots els ajuntaments dels municipis que conformen el Consorci amb l'objectiu de prioritzar la protecció de la biodiversitat tot recordant a la ciutadania que Gallecs és un espai natural i que el transport motoritzat suposa la font més important de contaminació atmosfèrica.

El Consorci del Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs està integrat per la Generalitat i els ajuntaments de Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Lliçà de Vall i Montcada i Reixac.

Tots ells van aprovar per ple la prohibició expressa de circular amb vehicles a motor pels camins de l'espai natural.

Edicions locals