Coses que podem fer per generar menys residus

Mollet organitza diverses activitats en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Generar menys residus és possible. Des d'aquest dimecres 16 fins al divendres 25 de novembre, els molletans podran conèixer algunes pràctiques per tirar menys coses als contenidors de residus. S'organitzaran tallers de fer sabó a partir d'oli reciclat, de reparació de petits aparells elèctrics i electrònics, xerrades sobre la prevenció de residus a l'escola i una tertúlia a Ràdio Mollet, el dijous 24 a les 20 hores, també sobre prevenció.

Amb el mateix objectiu, el dimarts 22 de novembre, de 10 a 13 hores, des de la Parada Verda, situada al quiosc de la Plaça Catalunya, es repartiran diferents materials com ara bosses per anar a comprar o carmanyoles, entre d'altres.

Un any més, l'Ajuntament de Mollet del Vallès s'ha adherit a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. En el marc d'aquesta setmana, l'Ajuntament ha organitzat un seguit d'activitats per tal de sensibilitzar als molletans i a les molletanes sobre els residus que generen, la necessitat de reduir-los per preservar l' entorn i fomentar accions que ho facilitin amb exemples pràctics.

Les activitats que tindran lloc a Mollet estan organitzades per l'Ajuntament de Mollet, la Diputació de Barcelona a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles per la Sostenibilitat, l'Agència de Residus de Catalunya i també compta amb la col·laboració del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

Edicions locals