Acord per parlar de la sanitat de Mollet

Ajuntament i Plataforma en defensa de la Sanitat Pública es proposen organitzar una Jornada que reflexioni sobre la salut pública

L'Ajuntament de Mollet i la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública es van reunir recentment per tal de parlar de la millora de la salut pública a la ciutat de Mollet i al Baix Vallès. Per aquest motiu, s'ha proposat l'organització d'una Jornada que reflexioni sobre la situació actual de la salut pública i que vol comptar amb la participació de totes les institucions implicades.

Per poder dur a terme aquesta jornada, l'Ajuntament ha proposat la creació d'una comissió de treball que estaria formada per l'Hospital de Mollet, el Servei Català de la Salut, l'Institut Català de la Salut, la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública i l'Ajuntament; aquesta comissió tindrà com a objectiu organitzar aquestes jornades que se celebrarien durant el primer trimestre de l'any 2017.

D'altra banda, en aquesta reunió amb la Plataforma en defensa de la Sanitat Pública, es van tractar altres aspectes vinculats amb la mobilitat i estacionament de vehicles que l'Ajuntament traslladarà a la Taula de Mobilitat. Finalment la Plataforma va informar de la reunió que té pròximament amb l'Institut Català de la Salut per parlar del servei de Rehabilitació i proposar un pla de xoc per reduir les llistes d'espera.

Edicions locals