Ciutadans es planteja votar no als pressupostos del 2017

El Grup Municipal de Ciutadans anuncia que tombarà els pressupostos del Govern si no poden discutir ja l'esborrany

El Portaveu de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Mollet  Francisco Muñoz va anunciar aquest dijous que el seu grup votarà no als pressupostos del 2017 si no poden revisar ja l'esborrany i discutir la incorporació de diverses partides que consideren prioritàries. Muñoz, en una roda de premsa feta a la Marineta, es va mostrar dolgut amb el PSC amb qui varen signar un pacte de governabilitat ara fa uns mesos, per que "no han complert el que ens van prometre" que era que tindrien l'esborrany amb temps per parlar-ne. Muñoz va explicar que la voluntat de la seva formació és la d'arribar a acords "pel bé de Mollet" entre tots els grups.


Ciutadans vol que s'incorporin als pressupostos del 2017 partides per oferir als estudiants de la ciutat beques per llibres de text. També volen més inversions en la promoció de campanyes de civisme i que la ciutat disposi d'agents cívics amb capacitat sancionadora. Ciutadans de Mollet, entre altres propostes, vol que s'habiliti una partida per que persones que viuen soles o que es troben en risc de vulnerabilitat energètica puguin disposar de sistemes detectors d'incendis per evitar casos com el recent que va provocar la mort d'una dona a Reus.
Ciutadans també vol incorporar als pressupostos altres temes relacionats amb la millora de la mobilitat i la cura del patrimoni cultural de la ciutat.


Francisco Muñoz va explicar tanmateix que fruit de la voluntat negociadora del seu grup amb el govern del socialista les recentment aprovades ordenances fiscals pel 2017 mantenen els impostos i taxes municipals congelats i incorporen diverses bonificacions socials i d'ajuda als emprenedors i l'activitat econòmica.

Edicions locals