Creu Roja sensibilitzarà contra la violència cap a les dones

L'activitat vol ajudar a identificar-ne les diferents formes i nivells de violència masclista

El voluntariat de la Creu Roja Mollet del Vallès-Baix Vallès s'afegeix a la campanya del 25 de novembre de 2016 "Dia Internacional contra la violència cap a les dones" realitzant una activitat informativa i de sensibilització sobre la violència de gènere. Serà a la Rambla Fiveller cantonada Plaça Catalunya, entre les 10 i 14 h.

Creu Roja vol sensibilitzar tant a la infància i joventut, com a la població en general, sobre la violència masclista, la desigualtat de gènere i els elements que la formen.

A la parada els ciutadans de Mollet podran trobar una carpa amb divers material informatiu, com són pòsters i díptics, a més d'una piràmide representativa de la violència de gènere que ens ajudarà a identificar-ne les diferents formes i nivells de violència masclista; des de les més extremes, com és l´assassinat, a les formes més subtils, que passen desapercebudes. Tot això ens permetrà, també, desmuntar mites sobre què és violència i que no.

El voluntariat de Creu Roja Joventut facilitarà a la població tota aquesta informació per aconseguir una reflexió sobre el nostre dia a dia i poder identificar aquelles accions i conductes que fomentin espais segurs i lliures de violència de gènere.

L´activitat del 25N "Dia Internacional contra la violència cap a les dones" depèn del programa de Perspectiva de gènere i coeducació de la Creu Roja i està encabida en el projecte de Sensibilització i prevenció de la violència de gènere. Ha estat organitzada per l´assemblea local de Creu Roja a Mollet del Vallès-Baix Vallès.

Edicions locals