Els instituts de Mollet diran No a la violència contra les dones

Els 8 centres de secundària participaran per primera vegada en la lectura del manifest del 25 de Novembre

Mollet del Vallès s'adhereix un any més a la commemoració del 25 de Novembre per reivindicar l'eliminació de la violència contra les dones. Com altres anys es farà la lectura del manifest del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones que es farà a les 12 hores a la Plaça Major. La gran novetat és que hi assistiran els alumnes dels vuit centres de secundària de la ciutat.

Els alumnes dels centres de secundària de Mollet aniran acompanyats dels seus professors i desplegaran una pancarta amb un lema que posteriorment llegirà un representant de cada institut. En total, dels vuits centres, s'espera l'assistència de gairebé 900 persones.

No és aquesta l'única iniciativa que deixa palès el compromís de Mollet contra la violència masclista i de qualsevol tipus de violència. Avui dijous el 24 de novembre es fan un seguit d'activitats al CIRD Joana Barcala i al Centre Cívic de Can Borrell. Aquests divendres 25 hi ha també una tertúlia a Ràdio Mollet i una parada informativa de la Creu Roja a la Plaça de Catalunya a les 10 hores. Finalment, per cloure els actes, el 27 es farà una acció de denúncia de l'Associació de Dones àgora, a les 12 hores, a la mateixa plaça.

L'Ajuntament de Mollet recorda que se suma un any més a aquest Manifest Institucional per tal de manifestar, "el seu rebuig sense pal·liatius a la violència masclista, el ple suport a totes aquelles accions destinades a denunciar-ne les causes i la ferma voluntat de seguir treballant per eradicar aquesta xacra".

 

Edicions locals