El servei de l'aigua a debat

Ara Mollet-ERC-Més demana que els pressupostos incloguin una partida per al debat públic i estudi tècnic sobre la possibilitat de remunicipalitzar l'aigua

Fa uns dies la CUP anunciava la seva intenció de presentar una moció per sotmetre a discussió la possibilitat de remunicipalitzar el servei de l'aigua potable a Mollet. El Grup Municipal d'Ara Mollet- ERC-Més ha fet seva aquesta moció i presentarà en el proper ple municipal una moció on es demana que els pressupostos del 2017 incloguin una partida per al debat públic i estudi tècnic sobre la possibilitat que la gestió del servei de l'aigua retorni a mans públiques. Ara Mollet-ERC-Mes considera en la seva moció que aquest és el moment "idoni" per obrir aquest debat, ja que la concessió que avui gestiona Sorea es troba en el seu tram final.
La moció proposa Crear una comissió formada per tècnics especialistes i representants dels diferents grups municipals del consistori perquè, durant l'any 2017, "estudiï, debati i treballi sobre el servei de gestió de l'aigua per aportar elements de judici que permetin valorar quin és el model més convenient per a Mollet del Vallès".
També planteja sotmetre al llarg de l'any 2017, a informació pública i debat ciutadà el model de gestió de l'aigua al municipi, "procurant comptar amb la presència de persones i col·lectius especialitzats en el tema i amb tots els agents que actualment en gestionen el servei".

Edicions locals