Outlet Complements, articles de perfumeria per tots

Av. Jaume I, 137 Tel. 930 240 432

S'acosten les Festes de Nadal i els productes de perfumeria i els complements de tota mena són sempre una bona opció pels tradicionals regals. A Outlet Complements tenen articles de perfumeria per tots els membres de la família – dones, homes i nens- a preus insuperables. Perfums de primeres marques, alguns d'ells que no trobaràs enlloc més, amb descomptes entre el 30 i el 70%.
Però no només això: a la botiga de l'Avinguda Jaume I podràs descobrir un ampli assortit d'articles pel regal i complements com bosses, paraigües, cinturons... també amb unes rebaixes extraordinàries. Ens expliquen, per exemple, per parlar de l'àmbit dels productes de bellesa, que de la marca professional The Images – exclusiva de perruqueries i centres d'estètica- tenen tot el que necessites en cremes, maquillatges, mascaretes...
També, de cara al Nadal, disposen de cistelles preparades de productes de la Antigua Botica de Flor de Mayo, que inclouen productes de bellesa elaborats amb Rosa Mosqueta, Aloe Vera... I si cal, i t'interessa una cistella personalitzada, també te la poden preparar. Una visita a Outlet Complements abans de Nadal val la pena...!

Edicions locals