Emocionant jornada de la Lourdes contra el Santa Eulàlia (6-4)

Una jornada que ha donat molt joc entre els dos equips i que ha comptat amb una desena de gols i dos jugadors que han aconseguit el hat-trick

La tretzena jornada de la temporada ha estat una de les més emocionants per a la UD Lourdes que ha guanyat per 6 gols a 4 al CF Santa Eulàlia. La jornada ha comptat amb un total de 10 gols entre els dos equips, però cal destacar que dos jugadors han aconseguit fer hat-trick.

 


Jordi Galindo, jugador del Santa Eulàlia, ha aconseguit marcar els tres primers gols del seu equip als minuts 16’, 47’ i 66’ respectivament. Per la seva banda Roberto López, jugador de la UD Lourdes ha marcat els tres primers gols de la Lourdes en només 11 minuts, concretament als minuts 28’, 33’ i 39’.

 


Pel que fa a les targetes, la UD Lourdes ha obtingut dues targetes grogues i el CF Santa Eulàlia ha obtingut 3 grogues i una vermella per al jugador Andreu Bartoll, que a més a més havia obtingut prèviament una targeta groga.

 


La pròxima jornada serà el dia 11 de desembre a les 12 hores contra el CF Parets, equip que se situa al capdavant de la taula de classificacions del grup 9 de tercera catalana.

Edicions locals