Mollet recupera una programació estable d'arts escèniques

El programa Arts i Escena recull l'àmplia oferta d'arts escèniques, artístiques, musicals i plàstiques que es pot veure a la ciutat

Mollet torna a tenir una programació estable d'arts escèniques. Aquest dilluns el Teatre de Can Gomà va ser l'escenari de la presentació del programa Arts i Escena, un recull de diferents propostes escèniques, artístiques, musicals i plàstiques que es podran veure al Teatre de Can Gomà, però també a la Marineta, el Museu Abelló, el Mercat Vell o la Sala Lledoner.

La presentació del programa Arts i Escena va anar a càrrec de la regidora de Cultura, Mercè Pérez i la regidora de Comunicació Mireia Dionisio.

La columna vertebral de la nova oferta seran una sèrie d'espectacles que s'oferiran amb caràcter mensual al Teatre de Can Gomà. Espectacles com el que fa uns dies va oferir en aquell mateix espai "El Sevilla" i que va constituir un rotund èxit, ja que va esgotar les entrades. Aquesta setmana, precisament, han sortit a la venda les entrades per l'espectacle de LuisPardo, el psychomago. Serà també al Teatre Can Gomà el 10 de desembre a les 21 h. Al gener arribarà una comèdia; al febrer vindrà el Mag Lari i al març l'espectacle "Lomejor de PepeRubianes"

A aquests espectacles s'uniran la programació d'exposicions ja existent a la Marineta i al Museu Abelló, la programació infantil de la Xarxa, així com diverses iniciatives sorgides des de diferents entitats. L'oferta serà en molts casos gratuïts. En la de pagament, els preus seran populars entre els 10 i els 16 euros.

El programa Arts i Escena, un únic document que centralitzarà tota l'oferta artística de la ciutat, pretén, segon va explicar la regidora de Cultura, Mercè Pérez, "donar suport a la promoció de les arts". Per una banda es vol afavorir la seva diversitat per mitjà "de la creació de públic" i per l'altre es vol donar impuls als creadors locals i a la diversitat artística. La regidora va manifestar que la seva regidoria fa un esforç en la promoció del talent molletà. "Als creadors locals els hem de reivindicar", va comentar.

Mireia Dionisio va explicar que amb aquesta proposta el Govern de Mollet fa efectiu el seu compromís amb els ciutadans que la ciutat promocioni les arts escèniques i la recuperació d'una programació estable. "Tenim projecte, tenim somnis i els fem realitat", va emfatitzar la regidora.

Edicions locals