Un Hospital amb segell d’Excel·lència

La Fundació Sanitària Mollet ha estat reconeguda amb el Segell d’Excel·lència Europea 400+

El president de la Fundació Sanitària Mollet, Martí Fabré, ha rebut avui el Segell d'Excel•lència Europea EFQM 400+, reconeixement que atorga el Club Excelencia en Gestión, com a representant oficial a l'Estat espanyol de la Fundación Europea para la Gestión de la Calidad (EFQM) després de superar amb èxit una avaluació externa d'AENOR i el Club Excelencia en Gestión i que reconeix la bona gestió de les organitzacions que promouen els valors de l'Excel•lència. El secretari general del Club Excelencia en Gestión, IgnacioBabé, ha estat l'encarregat de lliurar la certificació a Martí Fabré, en un acte en el qual també han assistit Josep Monràs, alcalde de Mollet; Eva Subirà, directora d'AENOR a Catalunya –entitat acreditada pel Club Excelencia en Gestión en la concessió de Segells d'Excel•lència Europea EFQM-, i el director general de la Fundació Sanitària Mollet, el Dr. Jaume Duran.


Per al president de l'FSM, Martí Fabré, "aquest reconeixement no hauria estat possible sense el compromís continu dels i les professionals". Fabré ha destacat també la complicitat amb l'entorn local, el diàleg positiu entre administracions i el rigor amb els recursos que ha fet possible la sostenibilitat. El president del Patronat també ha volgut assenyalar que el model EFQM ha contribuït a una manera de fer i de gestionar mot més coherent.
De la seva banda, el director general de l'FSM, el Dr. Jaume Duran, ha destacat "el compromís ferm de la Fundació i de totes les persones que hi treballen amb el model EFQM com una manera de fer diferent, com una eina referent, i en la qual sense uns bons agents és molt difícil tenir resultats".


Segons el secretari general del Club Excelencia en Gestión, IgnacioBabé, "la Fundació Sanitària Mollet destaca per la seva gestió d'acord amb els plans estratègics que han anat marcant les prioritats des de 2009, amb una prioritat per la sostenibilitat en recursos i pels valors de les persones que presten serveis des de tots els àmbits de l'organització. Confiem en que un soci que tant ha millorat en els darrers anys serà capaç de seguir fent-ho i ens ajudarà a seguir prestigiant els segells d'excel•lència".


La directora d'AENOR a Catalunya, Eva Subirà, ha destacat entre els aspectes clau de l'avaluació d'AENOR, que la Fundació Sanitària Mollet "compta amb una visió holística basada en els conceptes Territori, Integralitat i Continuïtat en el servei, a partir de la qual desenvolupa i presta serveis a les ciutadania". A més, ha subratllat que compta com a targeta de presentació amb una sèrie de valors humanistes: "educats, honestos, innovadors, professionals, propers i responsables", així com "la transparència de la seva informació als diferents grups d'interès per exemple, amb el Consell de Participació, incidint en la sostenibilitat dels resultats obtinguts". Ha volgut subratllar també la trajectòria i el compromís de la Fundació amb les polítiques sistemàtiques de la qualitat i la millora contínua a través de les diferents certificacions d'AENOR".


Finalment, l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, ha posat en valor "els resultats assistencials i socials de la institució, a més dels econòmics" i l'objectiu de servei públic a la ciutadania, "els valors de la Fundació per millorar en definitiva la vida als ciutadans i ciutadanes". Així mateix, l'alcalde ha fet un agraïment públic a tots i a totes els i les professionals que treballen a la Fundació per fer possible aquesta assistència de qualitat.

Edicions locals