La Campanya de Nadal 2016 començarà aquest divendres amb L'Encesa de llums

Una cinquantena d'actes ompliran tots els racons de Mollet del Vallès durant un mes, del 2 de desembre fins al 5 de gener.

Una cinquantena d'actes ompliran tots els racons de Mollet del Vallès durant un mes, del 2 de desembre fins al 5 de gener. La Campanya arrencarà amb força avui divendres 2 de desembre a la tarda amb L'Encesa de llums de Nadal a la Plaça Prat de la Riba. La regidora de Cultura i Comerç de l'Ajuntament de Mollet, Mercè Pérez Piedrafita, ha agraït als botiguers el compromís amb les festes, ja que "cada vegada són més els comerciants que volen il·luminar la ciutat".

Un altre dels actes destacats és La Vesprada del divendres 9 de desembre, un espectacle innovador dissenyat per l'artista italià instal·lat a Mollet, Marco Domedechetti, ideat per omplir de "màgia, llum i música tota la Plaça Prat de la Riba."

El Mercadet de Nadal és una altra de les activitats protagonistes. La seva representant, Ivette Prat, ha explicat que "està inspirat amb els mercats del nord d'Europa" amb una gastronomia nadalenca feta amb productes de proximitat. Per la seva banda, el president de l'Associació de Comerciants de Can Borrell i Plana Lledó, Lluís Ferrer, ha parlat de la il·luminació de La Casa del Tió a la Masia Can Borrell i ha agraït "l'esforç de l'Ajuntament per ajudar els comerciants quan arriben aquestes dates".

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, va tancar aquest dimarts la presentació de la Campanya de Nadal 2016 tornant els agraïments als botiguers per "proposar, participar i fer coses noves a la ciutat". Monràs espera que "la ciutadania respongui a la crida del comerç local, que en gaudeixi i que compri" a les botigues de Mollet.

Edicions locals