La Policia local activa la campanya per evitar robatoris per Nadal

La Policia Municipal també incrementarà la presència als parcs i places de la ciutat per tal de fer pedagogia sobre les actituds cíviques dels propietaris d’animals de companyia

Un any més, per aquestes dates, la Policia Municipal de Mollet, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, posa en marxa el dispositiu de vigilància Grèvol amb l’objectiu d’evitar els robatoris i furts als comerços de la ciutat.

L’objectiu del Pla Grèvol és incrementar la seguretat als principals eixos comercials amb motiu de les festes nadalenques per tal de prevenir fets delictius, sobretot furts o robatoris, en establiments.

Per aquest motiu hi hauran patrullatges preventius per les zones comercials de Mollet reforçant especialment els horaris de tancament i recaptació de caixa. Al marge de contactar personalment amb els comerciants per tal d’informar-los sobre els principals consells de seguretat, també se’ls fa arribar els contactes o telèfons d’emergència tant de la Policia com de l’Ajuntament.

La campanya també comporta l’increment de controls de pas de vehicles a les entrades i sortides de la ciutat a diferents hores.

D’altra banda, coincidint amb aquesta campanya, la Policia Municipal també incrementarà la presència als parcs i places de la ciutat per tal de fer pedagogia sobre les actituds cíviques dels propietaris d’animals de companyia.

Durant aquestes actuacions, es posarà especial incidència en els propietaris de gossos potencialment perillosos.

Edicions locals