Un noi de 23 anys mort i quatre ferits en un xoc frontal a Martorelles

Els ferits de diferent consideració varen ser portats als Hospitals de Mollet i Granollers

Un noi de 23 anys va resultar mort i quatre persones més – dos adults i dos adolescents- ferides de diferent consideració en una topada frontal que es va produir aquest dissabte a Martorelles.

L'Accident, entre un cotxe particular, on viatjava el noi mort, i una furgoneta ocupada pels ferits, va tenir lloc al carrer carrerada, molt a prop de l'empresa farmacèutica Esteve, segons han informat els bombers. Aquests varen rebre l'avís cap a les 21 hores. L'accident que es va produir en sentit a Mollet va provocar afectacions viàries que varen arribar fins al pont entre Mollet i Martorelles.

Entre els ferits, sembla ser tots membres de la mateixa família, una dona de 48 anys i una noia de 16 varen ser portats en estat menys greu a l'Hospital de Mollet. Els altres dos ocupants, un home de 49 anys i un noi de 12 van rebre ferides lleus i derivats a l'Hospital de Granollers.

En l'accident varen intervenir 4 unitats de Bombers que varen haver d'excarcerar el noi mort que conduïa el cotxe. Es desconeix d'on són tant els ferits com el noi mort.

Edicions locals