Derrota de la Lourdes davant el primer classificat del grup (3-1)

El CF Parets, que encapçala el primer lloc en la classificació del grup aquesta temporada, ha deixat sense possibilitat a l’equip molletà

Aquest matí la UD Lourdes s’enfrontava contra el CF Parets, que ocupa el primer lloc en la classificació del grup 9 de tercera catalana amb 38 punts, i ha perdut per 3 gols a 1 al Camp Municipal Josep Seguer. L’únic gol de l’equip de Joaquín Rubio ha estat per part de Roberto Lopez al minut 38’ de la primera part.

 


Pel que fa a les targetes repartides en aquesta jornada, s’han repartit un total de 12 targetes grogues, de les quals 9 han estat per la UD Lourdes que no ha destacat per un joc net en aquesta jornada. La majoria de les targetes de la UD Lourdes s’han repartit en menys de 10 minuts durant la primera part de la jornada.

 


Actualment el del Juan Bocanegra se situen en 4a posició en la taula de classificació amb 29 punts, just per davant del CF Vilanova del Vallès i per darrere de la UE Sant Celoni. La pròxima jornada la disputarà el dia 17 de desembre contra la UE Canovelles.

Edicions locals