Manoly Naranjo presenta el seu segon llibre

"Adolescencia arrebatada" parla dels problemes que tenen de superar els adolescents amb síndrome de Down

L'escriptora de Mollet, Manoly Naranjo González acaba de publicar el seu segon llibre. Es tracta d'un relat curt que porta per nom "Adolescencia arrebatada" i que tracta d'una adolescent amb una discapacitat, la síndrome de Down i com això li espatlla l'etapa de l'adolescència. "És un relat que jo he escrit amb la intenció que la gent sigui conscient dels problemes que tenen de superar les persones amb aquesta síndrome", ens explica l'autora. Un problema, que detalla, no només viuen i pateixen els seus protagonistes – les persones amb síndrome de Down- sinó també les seves famílies.
El tema triat per aquest primer llibre no és casual sinó que està vinculat amb l'activitat de l'autora. Ella col·labora amb l'entitat cultural Universo Agatha Autismo que organitza activitats solidàries per recaptar fons amb finalitats solidàries amb els afectats d'autisme. Manoly Naranajo, col·laboradora habitual del Niu d'Art de Parets, ha col·laborat en diversos recitals de poesia amb finalitat solidària.
Aquest és el segon llibre que publica l'autora de Mollet qui el 2014 ja va publica el seu recull de poesies "Así soy, así escribo". Manoly ens explica que el llibre, que ja està a la venda, es presentarà el pròxim dia 18 de gener de Barcelona i espera poder-ne fer un altre a la Biblioteca de Can Mulà. Els que vulguin comprar al llibre el poden demanar a la seva autora a [email protected]

Edicions locals