El ple aprova realitzar un estudi per determinar la viabilitat de tancar carrers als vehicles en caps de setmana i festius

El Ple municipal de Mollet va aprovar per unanimitat de tots els grups una moció de Ciutadans en la que es proposa de realitzar un estudi per implantar zones de vianants al centre de la ciutat. L'estudi, segons va explicar el portaveu de Ciutadans, Francisco Muñoz, intentaria determinar si tancar algunes zones del nucli antic de la ciutat els caps de setmana i festius podria comportar un benefici pel comerç local i la restauració. Segons Muñoz en l'estudi, en el que haurien de prendre part els diferents sectors implicats – Ajuntament, policia local, sectors comercials i de restauració, veïns...- es tractaria de determinar "quina podria ser la solució més beneficiosa" per la ciutat. L'estudi seria el que hauria de determinar quines zones del centre podrien ser de vianants i quan podrien funcionar.
Tots els portaveus municipals varen valorar positivament la proposta si bé varen indicar que el lloc més adient per tractar-la era la Taula de la Mobilitat.

Edicions locals