Mollet mostra el seu costat més solidari amb La Marató de TV3

Al llarg de tot aquest cap de setmana s'han organitzat diversos actes a la ciutat amb l'objectiu de recollir fons per la lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques

El 18 de desembre se celebra la 25a edició de La Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La ciutat de Mollet, com és tradició, organitza diversos actes i activitats amb l'objectiu de mobilitzar la població contra la lluita d'aquestes malalties, conscienciar la població i recaptar fonts per a la investigació científica i la lluita contra aquestes.

 

 

En aquesta edició un total de 13 entitats, incloent-hi escoles, instituts, residències, associacions, entitats esportives, etc. s'han implicat amb l'organització de diversos actes per recaptar fons.

 

 

Algunes d'aquestes activitats són: El mercadet de llibres solidaris, exhibicions de diferents tipus de balls, escudella popular, vermuts solidaris, conferències, itineraris saludables per Gallecs, una edició especial del Fira't a Gallecs, una flashmob organitzada per l'Institut Gallecs, xocolatada organitzada per la Penya Barcelonista de la ciutat, i diferents propostes organitzades per les escoles d'educació primària, entre d'altres.

 

Edicions locals