Josep Maria Pou, premi Gaudí d'Honor

L'actor i director de Mollet rebrà el màxim reconeixement del cinema català a la gala que se celebrarà el 29 de gener

L'actor i director de Mollet, Josep Maria Pou ha estat premiat amb el premi Gaudí d'Honor-Miquel Porter 2017 "Per mig segle d'ofici als escenaris i a la pantalla". El premi li ha estat concedit per l'Acadèmia del Cinema Català i el rebrà a la gala que se celebrarà el 29 de gener a l'Auditori del Fòrum. L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, ja l'ha felicitat per que considera que és un orgull per a la ciutat que un molletà rebi aquest reconeixement, i ha destacat la seva gran vàlua professional i brillant carrera artística.

Josep Maria Pou, que acaba de complir 72 anys i és molletà il·lustre amb aquest premi a la seva trajectòria, s'uneix al selecte grup que l'han obtingut. Fins ara, han estat distingits amb el Gaudí d'Honor JaimeCamino (2009), Josep Maria Forn (2010), Jordi Dauder (2011), Pere Portabella (2012), Montserrat Carulla (2013), Julieta Serrano (2014), Ventura Pons (2015) i Rosa Maria Sardà (2016).


L'actor i director ha agraït el màxim guardó del cinema català dient que "M'emociona i em fa feliç que l'Acadèmia hagi valorat la meva feina de tants anys, fins al punt de considerar-la mereixedora d'aquest premi. Mai ho hauria imaginat, ho dic de cor. L'accepto com un reconeixement a la feina feta amb vocació, dedicació i afany; el mateix que fan, cada dia, tants i tants companys d'ofici. Confio, humilment, estar a l'altura de l'Acadèmia i d'aquells que han merescut el Premi abans que jo, tots ells mestres als qui admiro i estimo".

 

Edicions locals