Hotel Ibis, per menjar les 24 hores del dia

C. Nicaragua S/N Tel. 93 5790005

Anar a esmorzar, dinar o sopar a un Hotel? Això, que sembla una oferta estranya, és una de les propostes de l'hotel IBIS de Mollet. L'establiment del carrer Nicaragua té la cuina oberta les 24 hores del dia i ofereix, a qualsevol hora i moment, al llarg de cada dia de l'any, una variada oferta d'amanides, pastes, carns, peix, rebosteria... Una gran quantitat de plats que es poden consumir en el seu menjador interior o bé a la terrassa exterior que en aquesta època de l'any està expressament condicionada pel fred.
L'estrella gastronòmica de l'Hotel IBIS és el bufet de l'esmorzar que serveix, pels clients de l'hotel, però també per tothom que vulgui anar-hi, entre les dos quarts de set del matí i fins a dos quarts de dotze. Per set euros i mig es pot gaudir d'una àmplia varietat de fruites, sucs, brioixos, torrades, melmelades, cafè, te, xocolata...
L'Hotel IBIS és un dues estrelles de 118 habitacions i en el que treballen un equip humà que té com a objectiu fonamental fer agradable la seva visita a tots els seus clients.

Edicions locals