Blue Moon i Moll, dues bones opcions per començar el 2017

Blue Moon C. Rec de dalt, 2 ( Pl. De Can Magarola) Moll Ronda Can Fàbrega, local 6

Mollet del Vallès té una bona oferta per iniciar l'any 2017 en un bon ambient festiu. Tenim al polígon de Can Magarola el Blue Moon que ha preparat una nit carregada de moltes sorpreses, bona música i copes de qualitat. Al llarg de la nit se sortejaran entre els presents dos caps de setmana per dues persones i dues ampolles de cava entre altres regals exclusius. I, per descomptat, hi haurà cotilló per tothom... Tota una nit de sorpreses amb un preu de l'entrada anticipada més dues consumicions de 25 euros. La mateixa entrada a preu a la taquilla és de 30 euros.
Pels que volen començar l'any nou de forma més relaxada la seva opció és sense dubte el Moll de la Ronda Can Fàbregas. Aquest local estrenarà el 2017 amb una sessió musical a càrrec del dj Javi Pitch que oferirà una sessió musical amb grans èxits d'ahir i d'avui.
Al Moll les entrades anticipades més dues consumicions es poden adquirir per 14 euros. A la taquilla, l'entrada amb les mateixes consumicions serà de 18 euros. Les entrades també inclouen el cotilló.

Edicions locals