Carpe Diem, sabates de pell per dona

Avda. Jaume I, 62 Tel. 935 13 80 09

Carpe Diem és una sabateria especialitzada en sabates per dona i complements de pell. A la seva botiga de Jaume I compta amb diferents models de sabates de pell amb planta de gel fabricades a Espanya. Gràcies a la comoditat que proporciona la planta de gel podem viure el moment, com el nom de la botiga indica.


La botiga ofereix a les dones de Mollet productes de temporada, a la moda, però també disposa d'un espai d'Outlet on comprar productes de temporades passades a un preu immillorable. Carpe Diem està al dia de les tendències i en l'establiment no falten productes com les sabates de plataforma o les que mostren unes puntes contundents.

A Carpe Diem, segons ens explica la Gina, la seva propietària, ofereixen aquests dies un 20% de descompte com a al·licient per avançar les compres de les rebaixes que no arribaran fins passat Reis.

A la botiga Carpe Diem no només venen sabates de dona sinó que també es poden trobar altres tipus de complements com, per exemple, bosses, bufandes o foulards.

 

Edicions locals