La música marca la tarda de dissabte a la ciutat

El Concert de Nadal del Cor Ampacanta i el Festival Sona Morat van ser els dos esdeveniments musicals de la tarda de dissabte

La tarda d'aquest dissabte la ciutat de Mollet va poder gaudir del tradicional Concert de Nadal que ofereix anualment el Cor Ampacanta de l'Escola Municipal de Música de Mollet. Tot i que habitualment aquest concert té lloc els dies previs a les festes de nadal, enguany s'ha celebrat passades les festes. En aquesta edició el concert també ha comptat amb la presència del Cor Camins, de Les Franqueses del Vallès, i ha interpretat algunes peces com ara You Raise Me Up, Hallelujah o Boig per tu sota la direcció de Daniel Pérez.

 

 

Per la seva banda, el Cor Ampacanta ha interpretat un total de vuit peces, entre les quals destacaven Look At The World, D'un temps d'un país o Cançons a la cuina, sota la direcció de Daniel Gálvez i amb Jordi Ferran com a pianista.

 

 

A part d'aquest concert, el Mercat Vell ha acollit la segona edició del Festival Sona Morat, prèviament anomenat Jazz Day, organitzat per la Colla dels Morats. En aquest acte hi han participat els Conjunts Musicals de l'Escola Sant Gervasi, Theorema, Jëremy at the Disco, Pele Macleod i Track's bar. Els assistents han pogut gaudir d'aquestes bandes i a més, amb el preu de l'entrada, s'incloïa un sorteig per a dues entrades pel pròxim Tapes Tour 2017 i un sopar per a dues persones al Pi Tapes.

Edicions locals