El montmeloní Jonatan Martínez escollit nou primer secretari del PSC del Vallès Oriental

El IX Congrés es va fer a la Sala Fiveller de Mollet i va comptar amb una important presència baixvallesana

 

La Sala Fiveller de Mollet va acollir aquest dissabte el IX Congrés de la Federació del Vallès Oriental del PSC en el qual es va renovar la seva Comissió Executiva. Els delegats socialistes, d'acord amb la previsió varen votar gairebé unànimement com a primer secretari de la federació al veí i regidor de Montmeló, Jonatan Martínez. El regidor, que durant els últims mesos ha estat al capdavant de la secretaria d'organització de la federació, substitueix al primer secretari sortint, Salvador Illa que només ha estat al capdavant de l'organització comarcal uns mesos. Salvador Illa ha hagut de deixar la primera secretaria de la comarca, que va ocupar el passat mes d'abril, al ser escollit en el darrer congrés del PSC fet el passat novembre com Secretari d'organització. 

Els socialistes de la comarca, a més a més varen votar una nova Comissió Executiva en la qual estan presents diferents militants del Baix Vallès com l'exalcalde de La Llagosta, Antonio Rísquez, la tinent d'alcalde de Mollet, Mireia Dionisio, el regidor de Parets, Francesc Juzgado; Carme Palacios, també regidora a Montmeló o Patrícia del Pozo, de Mollet

Els socialistes del Vallès Oriental també varen analitzar i valorar conjuntament la feina política feta durant els darrers anys i varen debatre quines propostes i projectes impulsaran al territori els pròxims anys. 

El IX Congrés del PSC del Vallès Oriental fet a Mollet va comptar també amb la presència de la diputada al Congreso, Meritxell Batet.

Edicions locals