Èxit total en la XVIII Cursa Popular de Sant Vicenç

El guanyador de la categoria ha estat Otmane Btaimi i Eva Martos per a la categoria femenina

A les 10.30 hores d'aquest matí s'ha donat el tret de sortida a la XVIII edició de la Cursa Popular de Sant Vicenç. En aquesta edició els centenars de participants que s'han aplegat han realitzat o un recorregut curt de 5 km dins de l'àrea urbana de Mollet o bé un circuit llarg de 10 km que a més de l'àrea urbana també entrava a l'espai rural de Gallecs.

 

 

El guanyador de la categoria masculina ha estat Otmane Btamini i la guanyadora de la categoria femenina ha estat Eva Martos. Pel que fa als guanyadors per equips, la primera posició ha estat pel Club Atlètic Mollet, la segona per al Club Atletisme Montornès i la tercera posició per al Club Atletisme Canovelles.

 

 

L'edició d'enguany estava marcada per un parell de novetats. La primera és la introducció d'un recorregut més curt, de 5 km, respecte de les darreres edicions. Per altra banda, s'han introduït premis amb dotació econòmica per a les 3 primeres posicions de cada categoria, gràcies als nous patrocinadors de l'esdeveniment.

 

 

La XVIII Cursa Popular de Sant Vicenç es converteix en el primer esdeveniment sota el paraigua de Mollet Ciutat Europea de l'Esport 2017, que preveu organitzar diverses activitats de tipus esportiu durant tot aquest any.

 

En aquest mapa interactiu es poden veure els dos recorreguts de la cursa d'enguany.

Edicions locals