Comencen les obres del nou complex industrial d'Idilia Foods a Parets

La inauguració oficial i entrada en funcionament del nou espai que unificarà la producció de Cola Cao i Nocilla està previst per a l'any 2018

 

IdiliaFoods, empresa que va néixer de la divisió de Nutrexpa, ha iniciat les obres d'un nou complex industrial i logístic amb la col·locació de la primera pedra de les obres, acte en el qual han participat l'Alcalde de Parets, Sergi Mingote, i RicardoAnmella, director general de l'empresa.

El projecte pretén crear un espai de 30.000 metres quadrats, el que suposa un increment d'11.000 metres quadrats respecte a les instal·lacions actuals, que permetrà augmentar la producció, fet que crearà més de 150 nous llocs de treball.

La construcció té la intenció de millorar les condicions en matèria d'eficiència energètica i logística. La inversió del projecte és de 15 milions d'euros i arriba després d'un any en què IdiliaFoods ha adquirit l'empresa d'alimentació ecològica Sorribas-Biográ, i ha llençat al mercat un nou producte anomenat Cola Cao Shake, fruit de l'aliança d'Idilia Foods amb Pascual.


 

Edicions locals