El Síndic Personer de Mollet resolt gairebé totes les queixes que li arriben

Lluís Martínez va presentar l'informe de la seva gestió en un Ple Extraordinari

 

El Síndic Personer de Mollet, Lluís Martínez va presentar aquest dimarts l'informe de la seva gestió en un Ple Extraordinari. Martínez va rebre moltes felicitacions per la seva tasca per part de tots els grups municipals els quals el van encoratjar a seguir endavant. Martínez va indicar que aquesta era la seva aportació a aconseguir una ciutat "més acollidora, més justa i més solidària" i va indicar que calia seguir impulsant la figura del Síndic per que encara "se'ns coneix poc i se'ns coneix malament".

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, va voler valorar la seva figura indicant que creia que “és més important la figura del defensor local que no pas a la del Síndic de Greuges”.

Al volum s'hi recullen les activitats fetes per la seva oficina des del novembre del 2015, quan Lluís Martínez Camps es va convertir en el nou Síndic Personer, fins al desembre del 2016. En aquest temps, el Síndic ha atès un centenar de queixes, reclamacions i consultes dels molletans.

De les 101 actuacions fetes, 48 són queixes i reclamacions, de les quals 44 han quedat ja resoltes. L'altra meitat són consultes, assessoraments i informacions. Les queixes i reclamacions han estat presentades a parts iguals per homes i per dones, sobretot dels barris de l'Estació de França, Can Pantiquet, Col·legis Nous i Plana Lledó.

La mobilitat i accessibilitat és l'àmbit que s'emporta més queixes i reclamacions dels molletans. Li segueixen la seguretat ciutadana i els serveis sanitaris. La majoria de les 48 queixes i reclamacions presentades al Síndic han quedat resoltes, i només 7 s'estan tramitant. I és que la funció principal del Síndic és intentar resoldre els conflictes que hi pugui haver entre molletans i Ajuntament.

A l'Informe 2016, el Síndic també hi fa recomanacions i propostes per garantir els drets de la ciutadania i per millorar la qualitat del servei que ofereix l'Ajuntament de Mollet.

Edicions locals