Bacardí anuncia el tancament de la planta de Mollet

Vol traslladar les seves oficines a Barcelona i externalitzar les seves activitats logístiques

 

Bacardí vol tancar completament la planta de Mollet del Vallès. La multinacional ha Comunicat a la seva plantilla de la ciutat l'externalització de totes les seves activitats logístiques a l'operador Luis Simões – amb seu central a Guadalajara- i el trasllat de la seu central del grup a Espanya de Mollet a Barcelona. L'empresa té previst posar a la venda les seves instal·lacions del Polígon Can Magarola que ocupen uns 55.000 metres quadrats.
D'entrada això afectarà un total de 16 empleats que són els que s'ocupen de la logística. Bacardí assegura en un comunicat que ja ha iniciat un procés de consulta amb els representants dels treballadors i amb Luis Simões "per garantir que la transició es gestiona de la millor manera possible", i afegeix que "16 treballadors passaran a ser empleats de Luis Simões i se'ls oferirà un lloc de treball a la província de Guadalajara".
Més endavant està previst que el personal d'administració es traslladi a una nova seu a Barcelona.
Aquest anunci arriba quan encara no fa un any que Bacardí va tancar les activitats de producció de begudes per traslladar-les a Itàlia. El tancament l'any passat va provocar un ERE que va afectar un total de 82 empleats.

Edicions locals